Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Zumruduanka" - Zogu Feniks < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Zumruduanka (Zogu Feniks)

Zumruduanka – Një ushtar, lajmi i të cilit për vdekjen e tij dërgohet në shtëpinë e tij, dhe xhaxhai i tij vendos të martohet me Dashurin e Serhatit (Zumrut), por ai është gjallë… Çfarë do të ndodhë kur Serhat të kthehet në shtëpi?

Kjo, është Zumruduanka (Zogu Feniks).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.1

Statusi: Përfunduar