Pëlqejeni në Facebook > Zonja Fazilet dhe te Bijat < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Zonja Fazilet dhe te Bijat

Seriali Zonja Fazilet dhe te Bijat – Historia e Fazilet, nëna e Hazan dhe Ece, të etur për të fituar para duke përdorur aftësitë modeluese të vajzës së saj më të vogël, Ece. Ndërsa Hazan ndjek një karrierë si një trajner në sport, larg nga dëshirat e nënës së saj dhe bie në dashuri me një njeri të pasur me prishje.

Kjo, është Fazilet Hanim ve Kizlari (Zonja Fazilet dhe te Bijat).

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.2

Statusi: Aktiv