Pëlqejeni në Facebook > Zemheri - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Zemheri (Stuhi Dashurie)

Zemheri – Firuze dhe Ayaz, dy zemra të bukura, dy familje që mbartin fëmijë sipër, fati i bashkoi, bindja e padrejtë e babait të saj në aksidentin e ashensorit që vrau trembëdhjetë vetë e nxiti Firuzen, duke mbajtur përgjegjësinë për të qenë njeriu i shtëpisë, Ayaz përballet me Firuzen, të cilën e sakrifikoi për nënën e tij kur ishte gati të martohej me një tjetër.

Kjo, është Zemheri (Stuhi Dashurie).

Kategoria: AventurëDrameRomanc

Aktoret: ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 47 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 8.5

Statusi: Përfunduar