Pëlqejeni në Facebook > Yeni Hayat - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Yeni Hayat

Yeni Hayat – Një ushtar që i përket forcave speciale i martuar me një vajzë që lë një monedhë dhe punon si truproje.

Kjo është, Yeni Hayat (Jeta e re).

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.8

Statusi: Përfunduar