Pëlqejeni në Facebook > Xhesuri dhe e Bukura < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Xhesuri dhe e Bukura

Seriali Xhesur dhe e Bukura – Xhesuri kthehet në fshatin e të atit me një plan të hollësishëm për t’u hakmarrë për vdekjen e babait të tij. E vetmja gjë për të cilën ai nuk e kishte planifikuar është Suhan, vajza e burrit që ai beson se është përgjegjëse për vrasjen e babait të tij.

Kjo, është Cesur ve Guzel.

Kohëzgjatja: 45 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.0

Statusi: Përfunduar