Raporto
Opsioni 1

Xhenet

Seriali Xhenet – Xhenet ishte braktisur si një fëmijë dhe kishte luftuar me guxim përmes jetës, e dëshpëruar për dashurinë e nënës që ajo kishte humbur. E çuar nga gjyshja e saj, Xhenet ka pak në jetën e saj…

Kjo është, Cennet’in Gozyaslari.

Kohëzgjatja: 120 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.4

Statusi: Përfunduar