Pëlqejeni në Facebook > Seriali Vuslat < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Vuslat (Ribashkimi)

Seriali Vuslat (Ribashkimi) – Aziz është menaxheri i vetëm i firmës që u themelua nga babai i tij dhe nëna e tij. Që nga momenti që ra në dashuri me Feridën, fillon të pyes vetveten dhe jetën e tij.

Kjo, është Vuslat.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.8

Statusi: Aktiv