Pëlqejeni në Facebook > Vajzat e Diellit < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Vajzat e Diellit (Gunesin Kizlari)

Vajzat e Diellit – Një mësuese dhe një nënë e tre vajzave adoleshente, Gyneshi bie dakord të lëvizë nga qyteti i saj Izmir në Stamboll për të qenë me një njeri të pasur misterioz që ka rënë në dashuri me të. Vajzat e Diellit ndjek dramën e pafundme të Gyneshit dhe vajzave të saj ata përballen me ngjarjet e jetës së tyre të transformuar rishtazi.

Kjo është, Vajzat e Diellit (Gunesin Kizlari).

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.6

Statusi: Aktiv