Pëlqejeni në Facebook > Uyanis Buyuk Selcuklu (Zgjimi i Selcukave te Medhenj) < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Uyanis Buyuk Selcuklu (Zgjimi i Selcukave te Medhenj)

Uyanis Buyuk Selcuklu – Një udhëtim i mrekullueshëm me dashuri, sekrete dhe luftë për ndjekjen e rendit në botë dhe drejtësi.

Kjo është, Uyanis Buyuk Selcuklu (Zgjimi i Selcukave te Medhenj).

Kategoria: DrameHistoriLuftë

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 51 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 8.0

Statusi: Aktiv