Tuba fotografohet në shopping me Umut Evirgen! I largohen gazetarëve dhe nuk përgjigjen!

Posted 2019/09/150

Tuba Buyukustun dhe Umt Evirgen janë fotografuar në shoqërinë e njeri tjetrit duke bërë shopping në një qendër tregtare të vendit! Një dyshe si ata nuk kalon dot pa u vënë re dhe dihet që kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve!

Aty kanë qenë të pranishëm edhe gazetarë të ndryshëm të cilët kanë vërshuar drejt tyre, por Umut i ka larguar dhe ka marrë Tubën për të ikur sa më parë nga aty!

Nuk dihet arsyeja përse reaguan kështu dhe nuk thanë asnjë fjalë për mediat, por kjo gjë nuk u ka pëlqyer aspak fansave dhe ndjekësve të tyre të rregullt duke i lërë në dyshim.

Tuba Buyukustun fotografohet duke bërë shopping me Umut Evirgen! I largohen gazetarëve dhe nuk përgjigjen