Pëlqejeni në Facebook > Sol Yanim - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Sol Yanim (Ana ime e Majte)

Sol Yanim – dashuria do të hap derën e rastësive dhe anasjelltas dhe duke vepruar kështu, ka nyje që do të zgjidhen dhe me çdo zbulim, sekretet e reja do të zbulohen.

Kjo është, Sol Yanim (Ana ime e Majte).

Kategoria: AventurëDrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 8.7

Statusi: Aktiv