Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Sevgili Gecmis" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Sevgili Gecmis

Seriali Sevgili Gecmis – Tre motra që u rritën në dijeni të njëra-tjetrës marrin një letër misterioze. Por natën e dasmës ata do të gjenden në një situatë të papritur. Pas asaj nate, ata nuk mund të largohen nga qyteti i bukur i Egjeut dhe detyrohen të jetojnë së bashku. Kjo gjendje e domosdoshme gradualisht e lë vendin e saj në aventurën e zbulimit të vëllazërimit, miqësisë dhe solidaritetit.

Kjo, është Sevgili Gecmis (Dashuri e Kaluar).

Kohëzgjatja: 46 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.9

Statusi: Përfunduar