Raporto
Opsioni 1

Seref Sozu (Fjala e Nderit)

Seref Sozu – Historia e një njeriu heroik, një ëndërr fëmijërie e mbartur nga e kaluara në të tashmen, e jetës së vështirë në gjeografitë e vështira, e atyre që shkatërruan veten dhe rrethinat e tyre duke mbrojtur rrënjët e tyre, të dashurisë për fëmijët, të dashurive të pamundura, të atyre që u shpëtuan nga pragu i vdekjes, i një “Përralle ishulli” dhe i të qenit i nderuar.

Kjo është, Seref Sozu (Fjala e Nderit).

Kategoria: AventurëDrameRomanc

Aktoret: , ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 39 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 9.3

Statusi: Aktiv