Pëlqejeni në Facebook > Sen Cal Kapimi - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Sen Cal Kapimi

Sen Cal Kapimi – Eda, një vajzë e re, e cila i lidh të gjitha shpresat për arsimimin e saj, ballafaqohet me Serkan Bolat, i cili ndërpret bursën e arsimit ndërkombëtar dhe e lë me diplomën e shkollës së mesme. Serkan Bolat i ofron Edës që të kthejë bursën e saj nëse pretendon se është i fejuari i tij për dy muaj. Edhe pse Eda kundërshton ofertën e këtij njeriu pasi ajo e urren atë, ajo duhet ta pranojë atë për shkak të interesit të saj. Ndërsa pretendojnë të jenë të fejuar, Serkan dhe Eda fillojnë të përjetojnë një marrëdhënie pasionante, sfiduese që do t’i bëjë ata të harrojnë gjithçka që ata dinë mirë. Sepse dashuria është e vështirë. Dhe kjo është arsyeja pse është e mahnitshme.

Kjo është, Sen Cal Kapimi (Trokit ne Deren Time).

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.6

Statusi: Aktiv