Pëlqejeni në Facebook > Sadakatsiz - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Sadakatsiz (I Pabese)

Sadakatsiz (I Pabese) – Asya është një mjeke e suksesshëm. Burri i saj Volkan është një grua e mrekullueshme dhe një baba i mrekullueshëm për djalin e tyre Ali. Familja bërthamore prej tre vetësh ka jetuar gjithmonë një jetë plot paqe dhe lumturi, është një marrëdhënie aq e pastër sa trëndafilat e bardhë. Martesat e tyre kanë qenë në sytë e Azisë për vite me rradhë. Derisa Asya pa flokët e gjatë bjondë në shallin e Volkanit…

Kjo është, Sadakatsiz (I Pabese).

Kategoria: DrameRomancThriller

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 8.1

Statusi: Aktiv