Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Ramo" - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Ramo

Ramo – Seriali do të përqendrohet në konfliktin mes dy familjeve dhe një dashuri të madhe që do të lulëzojë mes kësaj beteje.

Kjo, është Ramo.

Kategoria: AksionDrameKrimRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 48 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.9

Statusi: Aktiv