Pëlqejeni në Facebook > Perplasja < për Episodat e Reja!
Raporto

Perplasja (Ironia e Fatit)

Seriali Perplasja (Ironia e Fatit) – Bëhet fjalë për jetën që kryqëzon me perplasje të katër veturave, pas humbjes së gruas dhe vajzës së tij në një akt terrorist, Kadir Adali vendos të kryejë vetëvrasje nëpërmjet aksidentit me makinë, duke ndryshuar pa dashje rrjedhën e jetës së tij dhe tre të tjerë të përfshirë në aksident.

Kjo, është Carpisma.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 9.0

Statusi: Përfunduar

Keywords: