Pëlqejeni në Facebook > Pavaresisht Dashurise < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Pavaresisht Dashurise

Pavaresisht Dashurise – Në këtë histori, ju do të shikoni tregimet qesharake të Defne dhe Yalin që punojnë në të njëjtën firmë, por nuk shkojnë mirë me njëri-tjetrin shumë mirë. A do të fillojnë Defne dhe Yalin të dashurohen me njëri-tjetrin? A do t’i rregullojë Defne të gjitha problemet në punën e saj të parë?

Kjo, është Inadina Ask (Pavaresisht Dashurise).

Kategoria: AventurëDrameKomediRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 5.3

Statusi: Përfunduar