Pak kohë pas ndarjes, Ozcan Deniz dhe Feyza Aktan kapen mat për dore…

Posted 2019/08/030

Dyshja e kinematografisë e shumëpërfolur turke Ozcan Deniz dhe Feyza Aktan nënshkruan dokumentet e divorcit në një gjykatë në Stamboll, një proces që zgjati vetëm 20 minuta.

Mes tyre nuk ka marrë fund çdo gjë, ata besohet se janë ndarë me marrëveshje dhe pa hatërmbetje sepse megjithëse Ozcan Deniz dhe Feyza Aktan janë të divorcuar, ata ende jetojnë në të njëjtën shtëpi.

Së fundi ata janë fotografuar sërish bashkë duke kaluar pushimet e tyre në Bodrum.

Ata kanë qenë të shoqëruar nga djali i tyre dhe janë fotografuar të kapur për dore dhe menjëherë nisën aludimet se çifti janë pajtuar dhe ribashkuar sërish.