Ngarje Tragjike në serialin “Mos Ma Lësho Dorën”

Posted 2019/07/120

Momentalisht është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Mos ma lësho dorën”.

Ata të cilët janë duke e ndjekur janë të interesuar duke pritur se si do të zhvillohet ngjarja më tutje.

Shumë intriga do të shfaqen në sipërfaqe, e do të hyjnë personazhe të reja të cilat priten të shfaqen epizodë pas epizode.

Aktorët e serialit muajin e kaluar sapo kanë përfunduar xhirimet e sezonit të parë.

Në këtë sezon Xhenku dhe Azra do martohen, mirëpo dasma e tyre do të përfundojë në një tragjedi të madhe.