Raporto
Opsioni 1

Nene

Seriali Nene – adaptimi i serisë japoneze “Nëna”, tregon historinë e Melekit, 7 vjeçare, një vajzë e injoruar dhe keqtrajtuar nga mamaja ose nena e saj, duke u bërë vajza e mesueses Zeynep pastaj.

Kjo, është Nene (Anne).

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.8

Statusi: Përfunduar