Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Mucize Doktor" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive)

Seriali Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Aliu lindi në një qytet provincial dhe u refuzua nga babai i tij për birësim. Aliu me autism, i cili u rrit në jetimore, u diplomua në fakultetin e mjekësisë me gradën e parë. Pastaj ai fillon të punojë në një spital privat.

Kjo, është Mucize Doktor.

Kategoria: Drame

Aktoret: , ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 51 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 8.4

Statusi: Aktiv