Raporto
Opsioni 1

Motrat (Kardes Cocuklari)

Motrat (Kardes Cocuklari) – Mënyrat e dy nënave, fantazitë dhe jeta e të cilave nuk janë krejt të njëjta me njëra-tjetrën bashkohen dhe shkaktojnë ngjarje befasuese pas vitesh.

Kjo, është Motrat (Kardes Cocuklari).

Kohëzgjatja: 36 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 4.8

Statusi: Aktiv