Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Mesuesi" - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Mesuesi (Ogretmen)

Mesuesi (Ogretmen) – Një mesues misterioz ndryshe nga të tjeret, do të përdorë një metodë shumë të ndryshme për të mësuar një mësim njerëzimi tek nxënësit e tij, studentët do të tronditen nga mesuesi i tyre dhe do të pësojnë një frikë të madhe, po për çfarë arsye?

Kjo, është Mesuesi.

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 8.8

Statusi: Aktiv