Raporto
Opsioni 1

Menajerimi Ara (Thirr Agjentin tim)

Menajerimi Ara – Agjentët që janë të gatshëm të ndjekin çdo metodë në mënyrë që të marrin një rol kryesor për aktorin e tyre. Ata gjithmonë kanë nevojë për shërbime të specialistëve shumë të kualifikuar. Agjentët janë profesionistë të vërtetë në fushën e tyre dhe janë të aftë të bëjnë biznes të madh nga arti. Vetëm për momentin, ndonjëherë, rrethanat zhvillohen në një mënyrë të tillë që një profesionalizëm i tillë ndërhyn shumë në jetën e tyre personale.

Kjo është, Menajerimi Ara (Thirr Agjentin tim).

Kategoria: AventurëDrameKomedi

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 56 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.7

Statusi: Aktiv