Me Flokë të Shkurta dhe pa Shami: nuk do ta njihni “Feriden” në realitet

Posted 2019/07/130

Seray Gözler është aktorja shumë e njohur e kinematografisë turke sidomos në serialin “Mos Ma Lësho Dorën”.

Ndonëse luajti edhe në shumë filma e seriale të tjera, roli që e bëri jashtzakonisht të njohur në publik është ai i ‘Ferides’ në serialin një ndër më të shikuarat ‘Mos Ma Lësho Dorën’

Ndonëse në serial ajo shfaqet si një grua e moshuar, në realitet ajo është shumë më e re.

Feridja është një zonjë në jetën reale.