Raporto
Opsioni 1

Marasli

Marasli – është një ushtar në pension i kthyer në pronar librarie. Për Maraslin, jeta ndryshoi në mënyrë drastike pasi u qëllua vajza e tij. Një ditë, Mahur e bukur hyn në librarinë e Maraslit dhe po atë ditë, ajo padashur përfshihet në një incident. Marasli i shpëton jetën Mahur dhe që nga ajo ditë e tutje, fatet e tyre do të lidhen me njëri-tjetrin…

Kjo është, Marasli.

Kohëzgjatja: 46 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 64

Statusi: Aktiv