Pëlqejeni në Facebook > Lule te Vetmuara < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Lule te Vetmuara (Kirgin Cicekler)

Lule te Vetmuara – Ejlyl, një vajzë 16 vjeçare qe ngacmohet seksualisht nga njerku i saj, por nëna e saj nuk e beson atë dhe ajo shkon në një jetimore, dhe e lë vajzën e saj atje, kjo është jeta e dhimbshme e Ejlylit.

Kjo, është Kirgin Cicekler (Lule te Vetmuara).

Kategoria: AventurëDrame

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 40 min

Cilsia: HD

Viti: , , ,

IMDb: 5.6

Statusi: Aktiv