Pëlqejeni në Facebook > Lugina e Ujqerve - Kurthi < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Lugina e Ujqerve: Kurthi

Seriali Lugina e Ujqerve Kurthi – Drama legjendare e veprimit, përreth Polat Alemdar dhe armiqtë e tij të fshehtë, si kontrolluesit e fuqisë globale.

Kjo, është Kurtlar Vadisi Pusu.

Kohëzgjatja: 52 min

Cilsia: HD

Viti: , , , , , , , , ,

IMDb: 6.2

Statusi: Aktiv