Pëlqejeni në Facebook > Le Te Dashurohemi < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Le Te Dashurohemi

Seriali Le Te Dashurohemi – Kani është një student doktorature në të Drejtën e SHBA, por pas një qëndrimi një natë jeta e tij ndryshoi kur ai u bë një baba i vetëm i një vajze 8 muajshe, Sue Allen. Një ditë, kujdestarja e tij largohen dhe Kaan punëson një vajzë të fshatit, Ayperi, për t’u kujdesur për fëmijën e tij. Sidoqoftë, kjo vajzë e thjeshtë nga fshati do të ndryshojë jetën e Kanit përgjithmonë, këta dy Kan dhe Ayperi do të përballen me një pengesë të vërtetë, kur nëna e vërtetë e Sue shfaqet. Tani Kani duhet të zgjedhë nusen e tij; një grua që i përshtatet atij në mënyrë të përkryer apo një vajzë e thjeshtë fshati që kujdeset për vajzën e tij të vogël?

Kjo, është Ver Elini Ask.

Kategoria: AventurëDrameFamiljeKomediRomanc

Aktoret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 36 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 4.6

Statusi: Përfunduar