Pëlqejeni në Facebook > Krenari dhe Respekt < për Episodat e Reja!
Raporto

Krenari dhe Respekt

Krenari dhe Rrespekt – Ayvaliku është sjellë në lojë nga turma nga një familje që erdhi në Stamboll. Babai i Yigit kreu vetëvrasje për shkak të turmës.

Kjo, është Krenari dhe Respekt (Seref Meselesi).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.4

Statusi: Përfunduar