Kivanc Tatlitug merr për ditëlindje dhuratën e çmuar nga partnerja e tij!

Posted 2019/11/24 0

Kivanc Tatlitug dhe Basak Dizer janë një çift tepër i njohur tashmë për të gjithë publikun shqiptar.

Ata shihen e fotografohen shpesh në shoqërinë e njeri tjetrit e kështu ka ndodhur edhe pak ditë më parë.

Kivanc kishte ditëlindjen dhe ata shkuan së bashku në Paris e më pas në Londër për të festuar.

Basak ka vendosur t’i dhurojë Kivanc një orë tepër të kushtueshme, plot 50 mijë lira turke.

Kjo surprizë e saj është bërë së fundmi edhe kryefjala e të gjithë portaleve turke…