Pëlqejeni në Facebook > Dashuri dhe Sekrete - "Kimse Bilmez" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Kimse Bilmez (Dashuri dhe Sekrete)

Seriali Dashuri dhe Sekrete – Sevda është një vajzë shumë e bukur dhe energjike që ëndërron të jetë yll. Aliu ka një të kaluar misterioze. Historia e jashtëzakonshme e dashurisë së Ali dhe Sevda.

Kjo, është Kimse Bilmez (Dashuri dhe Sekrete).

Kategoria: AksionAventurëDrameKrimRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 45 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.1

Statusi: Përfunduar