Pëlqejeni në Facebook > Kefaret - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Kefaret (Pikellimi)

Kefaret – Zeynep është mësuese e shkollës së mesme, ajo ka një jetë të përsosur me burrin e saj, Dr. Ahmet dhe fëmijët e saj, Can dhe Elif. Jeta e Zeynep shkatërrohet kur vajza e saj humbet dhe ajo mërzitet shumë për këtë ndodhi dhe kupton shumë sekrete për anëtarët e familjes dhe miqtë e saj.

Kjo është, Kefaret (Pikellimi).

Kohëzgjatja: 47 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.0

Statusi: Aktiv