Raporto
Opsioni 1

Kadin (Grua)

Kadin – Një nënë e dashur, Bahar, e cila lufton për të mbajtur një jetë me dy fëmijët e saj, duhet të merret me sfidat e jetës dhe të zbulojë të vërtetat e fshehura të së kaluarës.

Kjo është, Kadin (Grua).

Kohëzgjatja: 38 min

Cilsia: HD

Viti: , , ,

IMDb: 6.7

Statusi: Aktiv