Pëlqejeni në Facebook > Jete Dashuria Nuk Do Fjale < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Jete Dashuria Nuk Do Fjale

Seriali Jete, Dashuria Nuk Do Fjale – Hayat është një vajzë e vendit me prindër të rreptë. Ajo është në një marrëdhënie me dashuri urrejtje me shefin e saj Murat. Hayat është plot e perplot me sekrete që mund të rrënojnë karrierën dhe marrëdhënien e saj.

Kjo, është Jete Dashuria Nuk Do Fjale (Ask Laftan Anlamaz).

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.3

Statusi: Aktiv