Ja cili është këngëtari shqiptar që do të shikoni në serialin “Dashuri dhe Sekrete”

Posted 2019/10/27 0

Bertan Asllani është një emër që mendojmë se të gjithë e njihni. Ai është këngëtari shqiptar i cili ka sjellë shumë hite në tregun tonë muzikor. Prej vitesh Bertani është zhvendosur në Turqi ku edhe vazhdon karrierën e tij muzikore.

Së fundmi Bertani është bërë pjesë e serialit turk “Kimse Bilmez”, jo si aktor, por si kompozitor. Ai ka krijuar muzikën e këtij seriali.

Bertan Asllani Dashuri dhe Sekrete