Pëlqejeni në Facebook > Iyi Gunde Kotu Gunde - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Iyi Gunde Kotu Gunde

Iyi Gunde Kotu Gunde – Nga njëra anë, Leyla, e cila duhej të organizonte dasmën e burrit që e braktisi në tryezën e dasmës, nga ana tjetër, është Sarp, i cili fsheh arsyen e largimit të saj nga të gjithë dhe Melisa, e cila ëndërron martesën në mesi in e të dyve, të cilët nuk janë në dijeni të gjithçkaje.

Kjo është, Iyi Gunde Kotu Gunde (Dita e Mire, Dita e Keqe).

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.8

Statusi: Përfunduar