Pëlqejeni në Facebook > I Infiltruari < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

I Infiltruari

I Infiltruari – Një histori e dy vëllezërve të distancuar nga njëri-tjetri kohë më parë. Tani në anët e kundërta të ligjit, vëllezërit Sarp dhe Mert janë hedhur kundër njëri-tjetrit, pa dijeni për gjakun e tyre.

Kjo, është Icerde (Infiltruari).

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.9

Statusi: Aktiv