Pëlqejeni në Facebook > Hija e Se Shkuares < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Hija e Se Shkuares (Merhamet)

Hija e Se Shkuares (Merhamet) – Një avokate e suksesshëm takon dashurinë e saj të humbur të fëmijërisë pas 13 vitesh braktisje të qytetit të saj të varfër dhe familjes abuzive. Kjo takim e detyron atë të pajtohet me të kaluarën e saj traumatike dhe të kërkojë familjen e saj të humbur dhe fatin e tyre tragjik.

Kjo, është Hija e Se Shkuares (Merhamet).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 43 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.4

Statusi: Aktiv