Raporto
Opsioni 1

Hena e Plote

Seriali Hëna e Plotë – Ferit Aslan është një biznesmen shumë i suksesshëm dhe është jashtëzakonisht i organizuar. Ai dëshiron të njëjtën mënyrë të organizimit në jetën e tij private dhe profesionale. Nazli e cila po studion gastronominë duhet të gjejë një punë menjëherë pasi ajo është përgjegjëse për mbulimin e shpenzimeve të shtëpisë që ajo ndan me mikun dhe motrën e saj. Ajo është një personalitet kokëfortë dhe e palëkundur, kështu që ajo ka një kohë të vështirë të mbajë një punë. Të dyja krejtësisht të kundërta, takohen me njëri-tjetrin në këtë serial.

Kjo, është Dolunay.

Kategoria: AventurëDrameKomediRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.4

Statusi: Përfunduar