Pëlqejeni në Facebook > Hekimoglu - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Hekimoglu (Dr Hekimollu)

Hekimoglu – Ates Hekimoglu është një mjek i suksesshëm në të 40-at e tij, ai po punon si Specialist i Sëmundjeve Infektive dhe Nefrologjisë në spitalin ku është përgjegjës shoku i tij Ipek, karakteristika më e njohur e Ates Hekimoglu është se ai kryen kërkime duke u përqëndruar në sëmundje pa vendosur marrëdhëniet një me një me pacientët, çdo rast i ri kompleks është provokues dhe emocionues, si një enigmë që pret që ai të zgjidhet.

Kjo, është Hekimoglu (Dr Hekimollu).

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: , ,

IMDb: 7.1

Statusi: Aktv