Pëlqejeni në Facebook > Hallka < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Hallka

Seriali Hallka – Dy të rinj të ndryshëm vijnë së bashku nga vende të ndryshme, qëndrojnë krah për krah dhe luftojnë me një konspiracion. Ata shkojnë pas një të shkuare që nuk lë pas. Ata sjellin në konsideratë fletoret e vjetra, rastet e pista, gënjeshtrat e mëdha dhe të vogla. Ata janë në një jetë që mafia, paraja, intrigat ështe rreth tyre. Ata përballen me Halka, të cilat ata nuk e njohin fytyrën e tmerrshme.

Kjo, është Hallka.

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 8.2

Statusi: Përfunduar