Raporto
Opsioni 1

Gonul Dagi (Mali i Zemrave)

Gonul Dagi – Një përrallë anadollake në “Mali i Zemrave” është historia e tokave të verdha të zbehta, legjendave që janë shprehur për vite me rradhë dhe dashurive të paharrueshme, Gonul Dagi është historia e fëmijëve Anadollë, të cilët kishin ëndrra të mëdha në botën e tyre të vogël.
Gonul Dagi është historia e 3 kushërinjve të cilët ndjekin ëndrrat e tyre në hapa dhe përpiqen të arrijnë të pamundurën pavarësisht nga të gjitha pengesat.

Kjo është, Gonul Dagi (Mali i Zemrave).

Kohëzgjatja: 46 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.4

Statusi: Aktiv