Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Fi" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Fi

Seriali Fi Ci – Historia e atyre që ndjekin pasionin, ata që fluturojnë në dëm të djegies dhe ata që ngrihen kundër jetës në dhimbje.

Kjo, është Fi Ci.

Kohëzgjatja: 50 min

Cilsia: HD

Viti: , ,

IMDb: 8.1

Statusi: Përfunduar