Pëlqejeni në Facebook > Ferhat ile Sirin - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Ferhat ile Sirin

Ferhat ile Sirin – Historia e dashurisë së pamundur, Ferhat, Sirin janë të dashuruar me njëri-tjetrin por gjithashtu një fatkeqësi është e pranishme rreth tyre, Banu do të jetë pengesa më e madhe mes Ferhatit dhe Sirinit.

Kjo, është Ferhat ile Sirin (Ferhati me Sirinin).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 52 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 8.5

Statusi: Përfunduar