Pëlqejeni në Facebook > Familja e Babait Tim < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Familja e Babait Tim

Seriali Familja e Babait Tim – Historia e një njeriu që ka dy familje në dy qytetet turke. Kemali ka dy binjakë me dashurinë e tij nga ditët e reja në Adana dhe djalin dhe vajzën në Stamboll. Ai është një biznesmen i suksesshëm i cili dikur kishte për të dëgjuar prindërit e tij dhe për të ndryshuar jetën dhe dashurinë e tij. Vite më vonë, familjet e tij ndërhyjnë …

Kjo është, Babam ve Ailesi.

Kohëzgjatja: 45 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.0

Statusi: Përfunduar