Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Ertugrul" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Ertugrul

Seriali Ertugrul – Një luftëtar turk i quajtur Ertugrul nga shekulli i 13-të, një nga luftëtarët më të famshëm të kohës së tij, si dhe babai i Osmanit (themeluesi i perandorisë osmane). Ai është një njeri ambicioz që dëshiron të sjellë paqe dhe drejtësi. Ai është në një luftë me kryqëzatat në njërën anë, bizantinët në anën tjetër dhe mongolët agresiv që vranë shumë turq në anën tjetër. Në mes kësaj ai është në një luftë psikologjike midis dashurisë së tij dhe fatit së tij të ashtuquajtur.

Kjo, ështe Dirilis Ertugrul (Ringjallja Ertugrul).

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: , , , , ,

IMDb: 7.2

Statusi: Aktiv