Pëlqejeni në Facebook > Emri im Eshte Engjell - "Benim Adim Melek" < për Episodat e Reja!
Raporto

Emri im eshte Engjell

Seriali Emri im eshte Engjell – Melek dëshiron të rindërtojë jetën e saj me familjen dhe fëmijët e saj, por ndërkohë po mundohet të mbijetojë me tre fëmijët e saj…

Kjo, është Benim Adim Melek (Emri im eshte Engjell & Emri im eshte Melek).

Kohëzgjatja: 40 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 23

Statusi: Aktiv