Pëlqejeni në Facebook > Emanet - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Emanet (Amaneti)

Emanet – Kevser u rrit në një lagje të përulur dhe të varfër dhe pasi ajo u bë nuse e djalit të familjes së pasur Kirimli, babai i saj ndërpret të gjitha lidhjet me të pasi ai nuk e miraton aspak këtë martesë. Por kur Kevser humbet burrin e saj, ajo papritmas e gjen veten të bllokuar në rezidencën e dashur Kirimli me djalin e saj 5-vjeçar Yusuf dhe nuk ka ku të kthehet. Një ditë godet tragjedia dhe ajo vdes aksidentalisht…

Kjo është, Emanet (Amaneti).

Kohëzgjatja: 64 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 7.5

Statusi: Aktiv